;

DATS teaterfestival 2018 i Køge

Endnu engang glæder vi os til at tage på festival med en forestilling. Sidste gang vi var afsted var med Lykke Bjørn i Ryslinge i 2014. Denne gang er festivalen rykket til Køge den 26. maj 2018, og vi glæder os til spille teaterkoncerten fra 2017 Jeg Er Havren.

Holdet er lidt mindre end da forestillingen spillede på vores egen scene – det er desværre ikke alle spillerne, der har mulighed for at tage med. Forestillingen bliver også lidt kortere pga. en tidsbegrænsning på 75 minutter, men vi skal naturligvis stadig forbi Flemmings konfirmation, Adam og Annelines bryllup, Arnes legendariske 40 års fødselsdag og selvfølgelig kommer Grethes veninder også stadig forbi med en sang.

Vi glæder os vildt meget til at fyre den fest af en forestilling af, og vi er spændte på hvad festivalpublikummet siger til den.

Jeg Er Havren spiller kl. 17.45 på Teaterscenen. Bagefter får vi respons på forestillingen, og det er du meget velkommen til at overvære. Billetter til forestillingen er gratis, så man skal bare dukke op på Boholtevej 91 i Køge.

Jeg Er Havren holdet består denne gang af: (øverst fra venstre): Simone Nøhr Bille, Cecilia Isabella Frederiksen, Mette Schøtte, Jens Bjerrum, Rene Wiinblad og Michael Witt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *