Masser af arbejde, smil og teater – DATS festival 2019 er overstået.

Vi giver ordet til vores formand Erik Brouer, som har skrevet lidt om arbejdet med dette års DATS festival, der fandt sted i Hvidovre og Glostrup. Det var en weekend med masser af hårdt arbejde, smil og fantastiske teateroplevelser.

Efter næsten halvandet års planlægning kunne Glostrup Amatørscene og Hvidovre Amatørscene den 24.5.19, kl. 17.30 byde velkommen til årets DATS Teaterfestival, som blev afviklet i Hvidovre og Glostrup.

Borgmestrene fra Glostrup Kommune og Hvidovre Kommune bød også velkommen, og HVAS fik meget stor ros fra Helle Adelborg. Helle nævnte også, at hun med stor glæde ser forestillingerne på HVAS, som hun mente var meget bedre end amatører

De mange, mange måneders planlægning skulle nu stå sin prøve, og bortset fra, at den første forestilling startede 10 minutter for sent, så var det den eneste afvigelse fra det meget tætte, men samtidigt meget spændende program for weekenden.

Og dog, det viste sig, at de fleste af de 30 personer, som skulle overnatte i klasseværelser på Dansborgskolen, ikke var nået frem inden åbningsreceptionen. Det slog imidlertid ikke Michael ud – der blev blot aftalt en fælles indlogering efter dagens sidste forestilling

Alle frivillige gik til den med fuld energi, og vi fik rigtig mange roser for hele tiden at være smilende og hjælpsomme.

Det kulinariske blev rosende omtalt, og mange gav udtryk for, at vi havde sørget for en særdeles flot kulinarisk festival, STOR tak til alle Jer, der var med i køkkenerne. De 2 forplejningsansvarliges meget store forarbejde med planlægning og indkøb var grundlaget for, at Festivalen også blev en stor kulinarisk succes.

Vi blev også rosende omtalt for hele tiden at have kolde drikkevarer i barerne hele vejen rundt, STOR tak til alle Jer, der var med i at bemande barerne.

Transportministeriet havde også fantastisk mange opgaver, som alle blev løst til alles tilfredshed. STOR tak for Jeres måde at løse transportopgaverne på.

Værterne for de enkelte scener og de områdeansvarlige skal også have en rigtig stor tak for veludført arbejde.

Sidst men ikke mindst skal der også lyde en rigtig stor tak til de to ansvarlige for planlægning af alle de frivilliges opgaver. Denne præcise planlægning var med til at sikre, at Festivalen blev en succes. Som frivillig kan man som udgangspunkt desværre ikke regne med at komme til at se alle forestillinger, men jeg håber at rigtig mange af Jer trods alt også fik set en Forestilling eller to.

Det blev en mega hård weekend for alle frivillige, men jeg synes vi kan tillade os, at klappe hinanden på skuldrene, thi vi løftede i flok og beviste, at GAS og HVAS også kan samarbejde på dette område. Mange af os fik også rigtig megen motion under Festivalen, jeg fik fx gået 12 km fredag, 13 km lørdag og 11 km søndag

Jeg siger tusind tak til alle Jer, der bakkede op om vores deltagelse som værter for DATS Teaterfestival 2019, den vil gå over i historien som en særdeles flot gennemført festival.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *