Billetbestilling

Her kan du bestille billetter til næste forestilling

Mere information

Fotogalleri

Her kan du se fotos fra vores mange forestillinger!

Mere information

Gæstebog

Skriv en hilsen til os i vores gæstebog - vi bliver så glade!

Mere information

Teater i Hvidovre

Hvidovre Amatørscene er en mellemstor forening i – ja, Hvidovre. Vi er for dig, der er interesseret i selv at lave teater – uanset om du vil være på scenen, lave lyd eller lys, sy kostumer eller instruere. Vi er en forening i hovedstadsområdet, der går lige så meget op i at lave amatørteater af bedste skuffe som at have det godt sammen. Vi er også for dig, der vil se amatørteater af høj kvalitet. Vores teatersal kan rumme 48 publikummere per forestilling, og vi spiller 2-3 forestillinger om året. Her på siden kan du både læse mere om os og se fotos og trailere fra vores mange forestillinger. Her på siden kan du se fotos fra mange af vores tidligere forestillinger, læse mere om os, komme i kontakt med os eller skrive en hilsen i vores gæstebog. Vil du følge os på de sociale medier er vi både at finde på Youtube, Facebook, Snapchat og Instagram! Klik blot på et af ikonerne øverst på siden.

16 hours ago

Hvidovre Amatørscene

Hvis du får Hvidovre Avis har du måske læst om vores lille forestilling? Der har dog været en lille nisse på spil, og instruktør Martin er fejlagtigt blevet citeret for noget Frank har sagt 😊.

Læs hele artiklen her: www.hvidovreavis.dk/artikel/taarnspringeren-et-menneskeligt-drama/1000289654
... See MoreSee Less

View on Facebook

Vi har sagt det før, men vi siger det gerne igen: uden teknikere var vi nødt til at rende rundt med lommelygter på scenen! Her får I lov til at hilse på to af de medlemmer, der afvikler lyd og lys under Tårnspringeren. Take it away, Cecilia og Tobias!

Der er stadig billetter herovre: www.datsbilletten.dk/arrangementer/?s5=117
... See MoreSee Less

View on Facebook

Ugens Tårnspringerfoto, hvor kodeordet er “røvfugl” 😃. Men hvad det indebærer må du altså dukke op til en forestilling for at få at vide 😎.

Billetter: www.datsbilletten.dk/arrangementer/?s5=117
... See MoreSee Less

View on Facebook

"Jeg falder. Jeg bare falder. Hovedet ned, benene op. Det går hurtigt. Vanvittigt hurtigt. Og alligevel føles det som om alting går i stå. Som om alting fryser fast."

Det er den 11. september 2001, og manden befinder sig i World Trade Center. Et fly er fløjet ind i bygningen, og der er kun én vej ud. Så han springer. I et sjæleligt ingenmandsland gennemgår han i tankerne det liv han har forladt.

Tårnspringeren er en virkelig smuk og rørende monolog, og du må ikke snyde dig selv for at se forestillingen!

Du kan få fat i en billet her: www.datsbilletten.dk/arrangementer/?s5=117
... See MoreSee Less

View on Facebook