Billetbestilling

Her kan du bestille billetter til næste forestilling

Mere info

Fotogalleri

Her kan du se fotos fra vores mange forestillinger!

Mere info

Gæstebog

Skriv en hilsen til os i vores gæstebog - vi bliver så glade!

Mere info

Teater i Hvidovre

Hvidovre Amatørscene er en mellemstor forening i – ja, Hvidovre. Vi er for dig, der er interesseret i selv at lave teater – uanset om du vil være på scenen, lave lyd eller lys, sy kostumer eller instruere. Vi er en forening i hovedstadsområdet, der går lige så meget op i at lave amatørteater af bedste skuffe som at have det godt sammen. Vi er også for dig, der vil se amatørteater af høj kvalitet. Vores teatersal kan rumme 48 publikummere per forestilling, og vi spiller 2-3 forestillinger om året. Her på siden kan du både læse mere om os og se fotos og trailere fra vores mange forestillinger. Her på siden kan du se fotos fra mange af vores tidligere forestillinger, læse mere om os, komme i kontakt med os eller skrive en hilsen i vores gæstebog. Vil du følge os på de sociale medier er vi både at finde på Youtube, Facebook, Snapchat og Instagram! Klik blot på et af ikonerne øverst på siden.

I dag er der sket ting og sager hos os 😍. Men hvad det går ud på, må I vente lidt med at finde ud af 😎. Her får I bare et enkelt foto fra... løjerne. ... See MoreSee Less

View on Facebook

Med grundig forberedelse, og indenfor alle corona-restriktioner, lykkedes det os at afvikle vores årlige medlemsaften igår 😍.
Nogle af vores aktive medlemmer havde strikket en lille forestilling sammen til lejligheden, og der blev uddelt Reumertpriser for de bedste præstationer i de forestillinger, der spillede på vores scene i 2019.

Tusind tak til alle aktive og interessemedlemmer, der deltog ❤️. For hulan, det var godt at se jer!
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 months ago

Hvidovre Amatørscene

Hvis I tror vi ligger på den lade side, tager I fejl 😎. Nu hvor årets forestillinger er blevet flyttet til 2021, har vi genoplivet vores skønne improhold. De mødes hver tirsdag med afsprittede hænder og masser af energi. Det er nu ret rart at blive grinet igennem ❤️ ... See MoreSee Less

View on Facebook

3 months ago

Hvidovre Amatørscene

"SÆT FLASKERNE FRA JER! SÆT FLASKERNE FRA JER NU!"

Forleden spurgte American Theatre magazine sine følgere om de havde en yndlingsslutreplik fra et stykke eller en musical?” Dét har Louise og Tobias fra PR-udvalget. Tobias’ indleder dette opslag, og er fra Farven fra det ydre rum af H.P. Lovecraft.

Louises er fra Undskyld af Kamilla Wargo Brekling: "Næste gang bliver vi fugle. Næste gang bliver vi kraftstejlme fugle. Fugle med pæne fjer i brune nuancer. Fugle der pipper og kvidrer. Fugle der kender deres rute, kender deres bane. Fugle der i 8000 meters højde finder ud af det hele, ved det hele."

Men hvad med jer? Har I en yndlingsslutreplik? 😍
... See MoreSee Less

View on Facebook