Billetbestilling

Her kan du bestille billetter til næste forestilling

Mere info

Fotogalleri

Her kan du se fotos fra vores mange forestillinger!

Mere info

Gæstebog

Skriv en hilsen til os i vores gæstebog - vi bliver så glade!

Mere info

Teater i Hvidovre

Hvidovre Amatørscene er en mellemstor forening i – ja, Hvidovre. Vi er for dig, der er interesseret i selv at lave teater – uanset om du vil være på scenen, lave lyd eller lys, sy kostumer eller instruere. Vi er en forening i hovedstadsområdet, der går lige så meget op i at lave amatørteater af bedste skuffe som at have det godt sammen. Vi er også for dig, der vil se amatørteater af høj kvalitet. Vores teatersal kan rumme 48 publikummere per forestilling, og vi spiller 2-3 forestillinger om året. Her på siden kan du både læse mere om os og se fotos og trailere fra vores mange forestillinger. Her på siden kan du se fotos fra mange af vores tidligere forestillinger, læse mere om os, komme i kontakt med os eller skrive en hilsen i vores gæstebog. Vil du følge os på de sociale medier er vi både at finde på Youtube, Facebook, Snapchat og Instagram! Klik blot på et af ikonerne øverst på siden.

"SÆT FLASKERNE FRA JER! SÆT FLASKERNE FRA JER NU!"

Forleden spurgte American Theatre magazine sine følgere om de havde en yndlingsslutreplik fra et stykke eller en musical?” Dét har Louise og Tobias fra PR-udvalget. Tobias’ indleder dette opslag, og er fra Farven fra det ydre rum af H.P. Lovecraft.

Louises er fra Undskyld af Kamilla Wargo Brekling: "Næste gang bliver vi fugle. Næste gang bliver vi kraftstejlme fugle. Fugle med pæne fjer i brune nuancer. Fugle der pipper og kvidrer. Fugle der kender deres rute, kender deres bane. Fugle der i 8000 meters højde finder ud af det hele, ved det hele."

Men hvad med jer? Har I en yndlingsslutreplik? 😍
... See MoreSee Less

View on Facebook

3 months ago

Hvidovre Amatørscene

Selvom vi ikke kan spille for jer i øjeblikket, vil vi gerne give tilbage til samfundet hvor vi kan. Derfor er vi, for andet år i træk, på vej ud for at deltage i Ren Natur, hvor vi holder Hvidovre smukt.
Så hvis du ser en eller flere rende rundt i gule veste, skal du være hjertens velkommen til at komme og sige hej. Vi ses derude!
... See MoreSee Less

View on Facebook