Billetbestilling

Her kan du bestille billetter til næste forestilling

Mere information

Fotogalleri

Her kan du se fotos fra vores mange forestillinger!

Mere information

Gæstebog

Skriv en hilsen til os i vores gæstebog - vi bliver så glade!

Mere information

Teater i Hvidovre

Hvidovre Amatørscene er en mellemstor forening i – ja, Hvidovre. Vi er for dig, der er interesseret i selv at lave teater – uanset om du vil være på scenen, lave lyd eller lys, sy kostumer eller instruere. Vi er en forening i hovedstadsområdet, der går lige så meget op i at lave amatørteater af bedste skuffe som at have det godt sammen. Vi er også for dig, der vil se amatørteater af høj kvalitet. Vores teatersal kan rumme 48 publikummere per forestilling, og vi spiller 2-3 forestillinger om året. Her på siden kan du både læse mere om os og se fotos og trailere fra vores mange forestillinger. Her på siden kan du se fotos fra mange af vores tidligere forestillinger, læse mere om os, komme i kontakt med os eller skrive en hilsen i vores gæstebog. Vil du følge os på de sociale medier er vi både at finde på Youtube, Facebook, Snapchat og Instagram! Klik blot på et af ikonerne øverst på siden.

Tidligere på året var Frank, der spiller Tårnspringeren, i New York City. Her kan I se en kort video fra One World Trade Center, og høre ham fortælle hvordan det føles at stå lige netop dér.

Tårnspringeren kan opleves fra den 11. september, og hvis du ikke har fået købt billetten endnu kan det gøres herovre 👉🏻 www.datsbilletten.dk/arrangementer/?s5=117

🎭
... See MoreSee Less

View on Facebook

KENDER DU VORES SPONSOR?

Om under to måneder er det tid til at kridte løbeskoene når Stafet For Livet - Hvidovre skydes i gang den 31. august. Vores arbejdsgruppe knokler på højtryk for at finde den superseje virksomhed, der kunne tænke sig at få sit logo på vores løbetrøjer.

Hvordan kommer man til det, tænker du? Det gør man ved at blive Hvidovre Amatørscene hovedsponsor! Din virksomhed lover at sponsorere et på forhånd aftalt beløb per runde vores hold klarer (og ja, der må gerne være et økonomisk loft 😃).

SÅ! Kender du den virksomhed vi leder efter? Eller ER du den virksomhed? Så skriv til hvasteater@gmail.com <3

Hjælp os med at finde en sponsor og del, del, del! <3
... See MoreSee Less

View on Facebook

Har du nogensinde undret dig over hvordan en PR dag på HVAS ser ud? Nej? Nå, men her er svaret alligevel! Velkommen ind til en lille tur i noget af det, som man måske ikke umiddelbart tænker over i forbindelse med en forestilling, men som alligevel er en stor del af det arbejde vi udfører 🙂 ... See MoreSee Less

View on Facebook