Billetbestilling

Her kan du bestille billetter til næste forestilling

Mere information

Fotogalleri

Her kan du se fotos fra vores mange forestillinger!

Mere information

Gæstebog

Skriv en hilsen til os i vores gæstebog - vi bliver så glade!

Mere information

Teater i Hvidovre

Hvidovre Amatørscene er en mellemstor forening i – ja, Hvidovre. Vi er for dig, der er interesseret i selv at lave teater – uanset om du vil være på scenen, lave lyd eller lys, sy kostumer eller instruere. Vi er en forening i hovedstadsområdet, der går lige så meget op i at lave amatørteater af bedste skuffe som at have det godt sammen. Vi er også for dig, der vil se amatørteater af høj kvalitet. Vores teatersal kan rumme 48 publikummere per forestilling, og vi spiller 2-3 forestillinger om året. Her på siden kan du både læse mere om os og se fotos og trailere fra vores mange forestillinger. Her på siden kan du se fotos fra mange af vores tidligere forestillinger, læse mere om os, komme i kontakt med os eller skrive en hilsen i vores gæstebog. Vil du følge os på de sociale medier er vi både at finde på Youtube, Facebook, Snapchat og Instagram! Klik blot på et af ikonerne øverst på siden.

10 hours ago

Hvidovre Amatørscene

I morgen er det simpelthen sidste chance for at se Tårnspringeren. Vi spiller kl. 16, og der er plads til dig 😍.

www.datsbilletten.dk/arrangementer/2457/taarnspringeren/Premiere den 11. september 2019. Tårnspringeren er en stærk og rørende fortælling om livet og døden, og om at se tilbage på et liv fyldt med op og nedture.
... See MoreSee Less

View on Facebook

Engang i mellem laver vi også noget, der ikke har en dyt at gøre med teater. I dag har bestyrelsen fx været ude og samle skrald i Hvidovre som en del af Ren Natur kampagnen. I den forbindelse er foreninger i Hvidovre blevet tilbudt en lille skilling til foreningskassen i bytte for 2-3 timer i naturen. Og vi kan roligt sige, at der vist er lidt renere på den del af Vestvolden, hvor vi har været 😎😍. ... See MoreSee Less

View on Facebook

1 week ago

Hvidovre Amatørscene

Tårnspringeren er godt i gang. Vi har spillet et par fantastiske forestillinger for et meget rørt publikum, og ved du hvad? Der er stadig plads til dig ❤️. På søndag spiller vi igen, og der stopper det ikke. Ovre på DATSbilletten kan du se resten af spilledatoerne. Og så ses vi bare, ikke?

www.datsbilletten.dk/arrangementer/?s5=117
... See MoreSee Less

View on Facebook