Billetbestilling

Her kan du bestille billetter til næste forestilling

Mere information

Fotogalleri

Her kan du se fotos fra vores mange forestillinger!

Mere information

Gæstebog

Skriv en hilsen til os i vores gæstebog - vi bliver så glade!

Mere information

Teater i Hvidovre

Hvidovre Amatørscene er en mellemstor forening i – ja, Hvidovre. Vi er for dig, der er interesseret i selv at lave teater – uanset om du vil være på scenen, lave lyd eller lys, sy kostumer eller instruere. Vi er en forening i hovedstadsområdet, der går lige så meget op i at lave amatørteater af bedste skuffe som at have det godt sammen. Vi er også for dig, der vil se amatørteater af høj kvalitet. Vores teatersal kan rumme 48 publikummere per forestilling, og vi spiller 2-3 forestillinger om året. Her på siden kan du både læse mere om os og se fotos og trailere fra vores mange forestillinger. Her på siden kan du se fotos fra mange af vores tidligere forestillinger, læse mere om os, komme i kontakt med os eller skrive en hilsen i vores gæstebog. Vil du følge os på de sociale medier er vi både at finde på Youtube, Facebook, Snapchat og Instagram! Klik blot på et af ikonerne øverst på siden.

5 days ago

Hvidovre Amatørscene

Hvidovre Amatørscenes coverbillede ... See MoreSee Less

View on Facebook

Kære venner. Den afstand er svær! Vi savner både hinanden, og at spille forestillinger for jer 💞. Nu varer det formentlig ikke så længe, før vi må vende tilbage til vores lokaler på Byvej 56. MEN lige nu går vi og venter på tilladelse fra Hvidovre Kommune, og på klare retningslinjer for hvordan vi må opholde os på Hvidovre Amatørscene. Både under prøver og forestillinger.

Så snart vi ved mere, vender vi tilbage med info om Tribadernes Nat, og de andre forestillinger vi har i støbeskeen.

Indtil da må vi glæde os til den dag vi igen kan give hinanden et håndtryk 😁, og ikke mindst et kram!

Pas på jer selv og hinanden ❤️
... See MoreSee Less

View on Facebook

Tillykke med fødselsdagen, William Shakespeare!
Sidst vi spillede noget af Poeten, var tilbage i 2012, da Frank Løfqvist portrætterede den danske prins Hamlet, i stykket af samme navn.
Hvem ved, måske kommer der noget mere af den kendte, engelske dramatiker på vores scene igen en dag? Det er slet ikke usandsynligt, men for nu, så kan vi glæde jer med et lille blik tilbage, imens vi alle rejser et glas (eller hvad I nu har lyst til) i Shakespeares ære!
... See MoreSee Less

View on Facebook