Billetbestilling

Her kan du bestille billetter til næste forestilling

Mere information

Fotogalleri

Her kan du se fotos fra vores mange forestillinger!

Mere information

Gæstebog

Skriv en hilsen til os i vores gæstebog - vi bliver så glade!

Mere information

Teater i Hvidovre

Hvidovre Amatørscene er en mellemstor forening i – ja, Hvidovre. Vi er for dig, der er interesseret i selv at lave teater – uanset om du vil være på scenen, lave lyd eller lys, sy kostumer eller instruere. Vi er en forening i hovedstadsområdet, der går lige så meget op i at lave amatørteater af bedste skuffe som at have det godt sammen. Vi er også for dig, der vil se amatørteater af høj kvalitet. Vores teatersal kan rumme 48 publikummere per forestilling, og vi spiller 2-3 forestillinger om året. Her på siden kan du både læse mere om os og se fotos og trailere fra vores mange forestillinger. Her på siden kan du se fotos fra mange af vores tidligere forestillinger, læse mere om os, komme i kontakt med os eller skrive en hilsen i vores gæstebog. Vil du følge os på de sociale medier er vi både at finde på Youtube, Facebook, Snapchat og Instagram! Klik blot på et af ikonerne øverst på siden.

2 days ago

Hvidovre Amatørscene

Vi byder velkommen til vores nye Jacob, der hedder... Jacob. VELKOMMEN Jacob! I kan opleve ham og resten af holdet når GLASBOBLER har premiere den 15. november. Billetsalget er i fuld gang herovre: www.datsbilletten.dk/arrangementer/?s5=117 ... See MoreSee Less

View on Facebook

GLASBOBLER

Livet har det med at ændre retning, og når man kommer på kollisionskurs med andre mennesker, tvinges man sommetider til at kigge op.

I Glasbobler tager vi et kig ind i fem tilfældige menneskeskæbner, der flettes sammen over en enkelt dag, hvor livet slår dem ud af kurs. En ældre kvinde, der ikke vil affinde sig med livet som det blev. En livstræt hjemmehjælper uden mål. En selvforherligende psykolog, der aldrig ser sig tilbage. En usikker og letpåvirkelig rengøringsassistent og en livsangst teologistuderende.

Alle klarer de sig igennem hverdagen med hver deres overlevelsesstrategi, og hver deres livsløgn.

Glasbobler er skrevet af den danske dramatiker Julie Petrine Glargaard, og er et tragikomisk og næsten filosofisk stykke om livets veje, der ikke altid fører én derhen, hvor man havde regnet med. Om fortrydelse og om at række ud efter nogen og måske – måske ikke – nå hinanden.

Glasbobler spiller fra 15. – 27. november 2019. Billetsalget er startet på DATSbilletten ❤️
... See MoreSee Less

View on Facebook

3 weeks ago

Hvidovre Amatørscene

Hvidovre Amatørscenes coverbillede ... See MoreSee Less

View on Facebook

I dag gik tæppet for sidste gang for Tårnspringeren. Vi vil sige af hjertet tak til alle der kom og så forestillingen, og var med til at gøre det til den success det var.
Vi håber selvfølgelig at se jer alle igen til november, hvor vores næste forestilling, Glasbobler, står klar. Vi glæder os, og det håber vi også at I gør!
... See MoreSee Less

View on Facebook