Stafet for livet 2019

Stafet For Livet er et døgn, hvor vi sætter fokus på kræftsagen, kæmper sammen og fejrer livet. Det er en anledning til at mindes dem, vi har mistet, og give håb til dem, der kæmper. Stafet For Livet er fællesskab, oplysning og indsamling – for kampen mod kræft. – Stafet for Livet

Hvidovre Amatørscene deltager i Stafet for Livet i Hvidovre den 31. August – 1. September 2019. Vores hold vil være at finde blandt de andre hold på banen på Hvidovre Stadion, hvor vi går og løber for samle penge ind til Kræftens Bekæmpelse. 

Løb med os

Vil du gå eller løbe for en god sag? Så meld dig til her, og deltag for Hvidovre Amatørscene. Det koster 100 kr. (50 kr. For børn og unge under 18 år). Vi byder på vand og snacks og fantastisk samvær i vores telt på stadion. Derudover er der underholdning og forskellige boder. Du behøver ikke være på banen alle fireogtyve timer – du går eller løber så meget du kan.

Du kan også donere penge uden at deltage på vores hold. Det kan du gøre ved at klikke her, og vælge Hvidovre Amatørscene samt det beløb du vil donere. ALLE penge går direkte til Kræftens Bekæmpelse. 

Tænd et lys

Send en hilsen til den eller de personer du gerne vil støtte eller mindes ved at tænde et lys. Det kan du både gøre via stafettens hjemmeside, hvor arrangørerne skriver din hilsen på en lyspose eller ved at købe en lyspose under selve stafetten. 

Når mørket falder på tændes lysene under en smuk lysceremoni hvor vi støtter dem, der kæmper eller mindes dem vi har mistet til kræft.