Den besvimede hest

DEN BESVIMEDE HEST

Som den første amatørscene i Danmark har Hvidovre Amatørscene fået tilladelse til at opføre Den besvimede hest af den franske forfatter og dramatiker Francoise Sagan.

På et gods i England sidder Lord Henry-James Chesterfield, og er træt af sit ægteskab og endnu mere træt af sine to børn. Da datteren Priscilla vender hjem fra Frankrig med Hubert under armen bliver der imidlertid sat skub i tingene. For Priscilla vil giftes med Hubert, der til gengæld kun er i det for pengene. Han elsker nemlig sin kæreste, Coralie der, som en del af Huberts plan, ankommer forklædt som Huberts søster for at blive gift med sønnen i huset, Bertram. Henry-James bliver betaget af den unge Coralie, der vækker noget til live i ham, der for længst havde forvandlet sig til bitterhed. Snart summer den engelske landluft af kærlighed, men er der i virkeligheden nogen, der elsker hinanden? Eller elsker de bare idéen om kærligheden?

Den Besvimede Hest er en forestilling om den kærlighed, der måske slet ikke eksisterer. Om at blive konfronteret med sine valg i livet, og den afmagt det kan medføre.

Forestillingen havde premiere 12. april 2018.

Se trailer for forestillingen her

Se fotos fra forestillingen her