For enden af universet ligger der en døgnkiosk

FOR ENDEN AF UNIVERSET LIGGER DER EN DØGNKIOSK

Det er juleaften, og Rigmor er død, og har efterladt strenge instrukser om sit sidste farvel. Et farvel som hverken hendes døtre Max og Søs eller barnebarnet Gry nogensinde vil glemme. For Rigmors jordiske rester ligger på spisebordet,  snestormen har spærret familien inde, og snart viser det sig, at ingenting er hvad det giver sig ud for.

På trods af sin døde tilstand er det Rigmor, der styrer begivenhedernes gang, når der undervejs dukker ting op fra fortiden, og brikkerne langsomt faldet på plads. Det er således noget af en afsked de tre tager med den gamle matriark, der insisterer på at spille en rolle, og have indflydelse ud over døden på sine døtre og sit barnebarn – på godt og ondt.

For enden af universet ligger der en døgnkiosk er skrevet af skuespillerinden og manuskriptforfatteren Lotte Tarp. Det er et til tider barsk, men også humoristisk portræt af forholdet mellem generationer. Det er et intenst portræt af en familie, hvis dysfunktionalitet åbenbarer sig i al sin smertelige virkelighed, når de tre kvinder mødes, og skal holde juleaften sammen med deres mor/mormor.