Farven fra det ydre rum

FARVEN FRA DET YDRE RUM

Da en meteorit slår ned på en lille gård i New England, så får det uventede konsekvenser for alle der kommer i kontakt med den.

Endnu en gang har en debuterende instruktør en forestilling på vej. Tobias Nilsson, som nogle vil huske som Erasmus Montanus, dramatiserer og iscenesætter.

I “Farven fra det ydre rum” følger vi familien Pierce og familien Gardner, efter at en meteorit falder ned på den sidstnævntes gård. Ting begynder at ske for familien Gardner, besynderlige ting, og Ammi og Martha Pierce må stå og se på som hjælpeløse vidner, da deres gode venner og naboer kommer ud for den ene ulykke efter den anden. Det begynder med små, ubetydelige forandringer, men ender med noget som kommer at påvirke dem for resten af livet.

Farven fra det ydre rum bygger på en historie af H.P. Lovecraft, og blev spillet på Hvidovre Amatørscene i november 2016. Inden forestillingen den 6. november kunne gæsterne få fornøjelsen af ca. 1 times nørderi ved cand.phil og Lovecraft-ekspert Henrik Sandbeck Harksen, som fortalte om forfatteren og selvfølgelig om Farven fra det ydre rum. Det var ganske gratis! Her kan du læse Henriks artikel skrevet særligt til lejligheden.