Gæstebog

Har du set en af vores forestillinger? Været til et arrangement? Været ude og sige hej? Uanset hvad – send os en hilsen. Vi bliver så glade!

4 Comments

  1. Overværede premieren på “Pas på Torben”. Efter i første akt at blive ført rund i manegen, så man blev helt rundtosset, udledes trådene i efter pausen i en blanding af krimi og drama. Se den, bliv rundtosset, ked af det på Torbens vegne, men også indviet i den menneskelig psykes mangfoldighed.

  2. Hvis du elsker sort humor, så skynd dig til Hvidovre og se stykket ‘Pas på Torben’. Her møder vi sarkasme, dobbelttydighed og livsfarlig troskyldighed for fuld udblæsning. Ingen er, hvad de giver sig ud for – og den grufulde sandhed om de fælder og fængsler, vi bygger op omkring hinanden, går gradvist og gysende op for os på tilskuerrækkerne, mens vi griner en vis legemsdel i laser. Hvilken dialog. Se den forestilling!

  3. Vi sad længere og længere ude på stolesæderne, da vi onsdag fulgte Torbens dilemma i kolonihaven NOK OS. Forrygende dygtige skuespillere i et veldrevet teaterstykke, der gjorde det lille, intime teaterum helt magisk. Vi gik forlystelse derfra – men også rystede. Tak for en meget fin aften.

  4. Medea var en storslået præstation, var mine gæster og jeg enige om. Stensikre præstationer i alle roller. Enkel, men effektiv scenografi. Flot lys og imponerende lyd. Imponerende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *