Julekalender 2022 – låge nummer 7

Låge nummer 7: Slowmotion strip

Med Julie Cecilia Phanareth
Jeg blev en del af Hvidovre Amatørscene tilbage i 2015, og skulle være med i min første forestilling hos dem. Vi skulle spille Strip(Krig). Jeg havde fået rollen som stripperen Jessie, der første gang man møder hende i forestillingen laver et stripshow med en tilhørende lapdance til sangen “Breathe on me” med Britney Spears, som er en ret sensuel sang, i et lidt upbeat tempo.
Jeg kommer på scenen, og musikken til stripshowet starter. Men pludselig er det ikke Britney Spears, der kommer på, men i stedet nummeret The sound of silence med Simon and Garfunkel, som så lige er lad os sige 30% langsommere i tempo. Julie her tænker “åh shit”, og prøver at gå en ekstra omgang rundt om min medspiller, der sidder på en stol og er den heldige modtager af lapdance og stripshow, i håb om at der bliver skiftet til min Britney Spears sang. Det sker så ikke. Nå “the show must go on” tænker jeg, samtidig med jeg får et lille blackout, der flyver tusinde tanker gennem mit hoved a’la “hvad skal jeg nu gøre?” “Hvad er nu det næste i mit show?”. Jeg bevæger mig langsomt til musikken hen foran min medspiller og kigger desperat på ham, han kan godt se den er helt gal med mig. Så han spreder sine lår med hænderne mens han sidder på stolen. “Gudskelov tak, det er mit næste trin i showet!” tænker jeg. Jeg bevæger mig langsomt ned i hug og spreder mine ben for ham. Resten af showet kører videre langsomt tempo. Mine andre medspillere, der var på scenen og så showet sagde efterfølgende, at de var blevet en smule rørte, fordi showet pludselig var blevet meget mere sensuelt, og på en eller anden måde føltes mere som en privat og meget intenst øjeblik mellem min medspiller og jeg, med en kemi som var meget intens, og som fik temperaturen til at stige i rummet, samtidig med det var smukt og rørende at se på.
Publikum havde efterfølgende sagt de troede det var meningen, så de havde ikke opdaget fejlen. Utroligt som fejl engang imellem kan føre til noget nyt og smukt, og dejligt for mig at opleve, hvordan man kan hjælpe hinanden på scenen, men også at opleve at jeg kunne komme videre fra mit blackout.